ONE NADA Record Official
ONE NADA Record Official
ONE NADA Record Official

Channel Resmi ONE NADA RECORD OFFICIAL
Silahkan Subscribe untuk Notifikasi Single Terbaru Ketika sudah di Update.
PEGASUS MANAGEMENT ARTIST. CP 082340110304 (Widi Prasetyo)

SYAHIBA - SALAM TRESNO | LIVE
5:00
Full Album WELAS RAHASIA
1:00:02
Wandra - Abdullah [OFFICIAL]
4:48
Wandra - Mangan Ati [OFFICIAL]
5:51
JIHAN AUDY - SAYANG 2 [REMIX]
6:06
Komentar
  1. Desi Mobile

    Desi Mobile6 jam yang lalu

    Keren.... Syekali

  2. Puad Syamsul Huda Chanel

    Puad Syamsul Huda Chanel6 jam yang lalu

    Aransemen yang selalu memukau...itulah beda nya.... HO A HO E.... ALVARO LUCU KAMU NAK πŸ˜‚

  3. Cecep vernando official

    Cecep vernando official6 jam yang lalu

    REQUES TUTOKNO LAKUMU CAK

  4. Desi Alpino

    Desi Alpino7 jam yang lalu

    πŸ’œ

  5. HORSE Tato Denggel

    HORSE Tato Denggel7 jam yang lalu

    Panas panas ROSO ati Mak jleb ser hadir Purwokerto esa Risty

  6. HORSE Tato Denggel

    HORSE Tato Denggel7 jam yang lalu

    Esa Risty mantap....Hadir purwokerto

  7. Ni Ri

    Ni Ri8 jam yang lalu

    Kurang jelas

  8. Via Uma Dewi

    Via Uma Dewi8 jam yang lalu

    Durung nganti garing catu sing ning atiku Tego-tegone sliramu nambahi loro bathinku Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas-panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku leloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro Panas-panase serngenge kuwi Kang nguliti awak iki Nanging isih panas rasaning ati Nyawang kedadean iki Lungo awakku sing kudu lungo Timbang batinku keloro-loro Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu Lilo awakku iki wes lilo Senajan loro neng jero dodo Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu Yen pancene uwis nasibku Kudu pisahan karo awakmu

  9. Rahayu Hikmah

    Rahayu Hikmah8 jam yang lalu

    Lanjjuuuttttt

  10. Fendy Irawan

    Fendy Irawan8 jam yang lalu

    Yen kowe tau ngrasake sing jenenge udan naliko langit ora mendung. Berarti kowe ngerti rasane banyu moto mili pas lambe lagi mesem..

  11. ariefedo-0107

    ariefedo-010710 jam yang lalu

    Lebih suka via vallen yang dlu

  12. Ananda Adhan

    Ananda Adhan10 jam yang lalu

    itu bocah pinter bets , auto gagal focus klo liat dia heheh lucu pinter ..

  13. moehzi ziedi

    moehzi ziedi11 jam yang lalu

    Magelang masih setia

  14. moehzi ziedi

    moehzi ziedi12 jam yang lalu

    Magelang nderek mantau

  15. Afalla Angelista

    Afalla Angelista12 jam yang lalu

    Fokus ke Mas mufly😍😍😍😍

  16. Alex Andrianto

    Alex Andrianto12 jam yang lalu

    Ini fersi apa kok enak bet

  17. Akun Fake

    Akun Fake13 jam yang lalu

    "Bukan salahku atau salahmu, mungkin semesta hanya ingin kita bertemu bukan bersatu".

  18. mumu kemasanbaru

    mumu kemasanbaru14 jam yang lalu

    kui bocah mesti anak e bose

  19. Je.

    Je.14 jam yang lalu

    "Ojok dadi matahari kanggo arek seng tangi kawanen" la nek aku ra turu pie mbak essaπŸ˜‚

  20. Sri Mulyani

    Sri Mulyani15 jam yang lalu

    Gua kira rina nose, mirip bngetπŸ˜‹

  21. hari fajar

    hari fajar15 jam yang lalu

    Mas ader, cool ora ana lawan,,,

  22. Jenie Scull_91

    Jenie Scull_9116 jam yang lalu

    Salam buat tukang kendang cilike😊😘😘

  23. Danny reynan

    Danny reynan16 jam yang lalu

    Tiap hari dengerin.. tak bosan2

  24. Giomino official

    Giomino official17 jam yang lalu

    Tukang cover lagu

  25. BINTANG PRASETYO

    BINTANG PRASETYO17 jam yang lalu

    Tepung kanji

  26. wintyas nalindra

    wintyas nalindra18 jam yang lalu

    Ingin berat badan anda turun 10kg dalam sebulan? Cintai orang yang salah!πŸ˜‘

  27. Agistian 78

    Agistian 7820 jam yang lalu

    Sudah disimpulkan 😊 bahwa lelaki memang serbasalah

  28. Ridwan Kusdiantoro

    Ridwan Kusdiantoro20 jam yang lalu

    Yg patah hati angkat tangannya

  29. Janari Janu

    Janari Janu21 jam yang lalu

    Mendingan engga usa di masukin ke yutup kalu engga bisa di donlot basih

  30. Janari Janu

    Janari Janu21 jam yang lalu

    Lagu apa engga bisa disorot mendingan engga usah di ungah

  31. Janari Janu

    Janari Janu21 jam yang lalu

    Lagu apa engga bisa di donlot mendingan engga usah di ungah basi

  32. intan hendriyani

    intan hendriyaniHari Yang lalu

    Lucuu anak kecilnya ganteng lagi

  33. M Fila sutiyoso

    M Fila sutiyosoHari Yang lalu

    Kamu bisa mengingat hal hal menyenangkan yang pernah dilakukan bersama. sekedar untuk mengenang bukan memaksa untuk bisa mengulang. 😊 KOTA TEGAL, 21 april 2021

  34. Kevin Ananta

    Kevin AnantaHari Yang lalu

    Mantap πŸ˜πŸ‘

  35. anggafahmi rayendra

    anggafahmi rayendraHari Yang lalu

    Selalu jadi playlist fav πŸ‘πŸ˜

  36. G E

    G EHari Yang lalu

    Mantull bet dah... Dan apresiasi tinggi buat mas Deny.. lagune top Kabeh.

  37. AYUNINGTYAS KHAIRUNNISA

    AYUNINGTYAS KHAIRUNNISAHari Yang lalu

    Enak bgt sumpah lagunya😍

  38. Bambang Tri

    Bambang TriHari Yang lalu

    Musik bagus,vocal jg siip...mantab jiwa

  39. Maaz Irul

    Maaz IrulHari Yang lalu

    Lagunya mantabbπŸ˜‡

  40. Irma Canduk

    Irma CandukHari Yang lalu

    mas aku bisane meneng.ngajeni awakmu

  41. WC BERKELAS

    WC BERKELASHari Yang lalu

    Adakan liriknya dong mas Yg setuju like

  42. WC BERKELAS

    WC BERKELASHari Yang lalu

    Adakan subtitel dong mas

  43. Hany Handayani

    Hany HandayaniHari Yang lalu

    *Tidak harus harapan itu diberi kepada manusia karena akhir nya pasti menyakiti*

  44. zie zida

    zie zidaHari Yang lalu

    Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto.. Cetho ng ngarepe moto, Yen kowe nyerah merjuangke aku ng ngarepe wong tuamu... Malang, 20 April 2021

  45. Andre Andre

    Andre AndreHari Yang lalu

    Lampung Selatan hadir

  46. Erdiana Nuriska

    Erdiana NuriskaHari Yang lalu

    Apik gaessπŸ‘βœŒοΈπŸ€—

  47. TX PLSM

    TX PLSMHari Yang lalu

    Lagu jawa enak2 bgt ya, lirik ny bermutu wkwk

  48. ut utami_

    ut utami_Hari Yang lalu

    Genggamlah hatiku, dan rasakan betapa banyak patahan hati yang sering kamu patahkan.. Cilacap , 20 april 2021

  49. Nurohim Rohim

    Nurohim RohimHari Yang lalu

    Salam kanggo sampean berdua

  50. Nurohim Rohim

    Nurohim RohimHari Yang lalu

    Suarane cak wandra mantaaap tenaaaan

  51. Charles Ubisoft

    Charles UbisoftHari Yang lalu

    masih sering nyanyi di dragon cafe surabaya sampai sekarang?

  52. Brawijaya Abdullah Alif

    Brawijaya Abdullah AlifHari Yang lalu

    Featuring Sunan Kendang lagu ini ati ati bisa meledak jadinya bangg

  53. Brawijaya Abdullah Alif

    Brawijaya Abdullah AlifHari Yang lalu

    Ngelabur Langit featuring Sunan Kendang dijamin overpower bakalan lagu tersebut πŸ™πŸ™

  54. Parsih Armada

    Parsih ArmadaHari Yang lalu

    Minggatsonijos

  55. kid me

    kid meHari Yang lalu

    bobby stundrider beralih profesii wkwkwk

  56. Bunga Vitariana

    Bunga VitarianaHari Yang lalu

    πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ€©πŸ‘πŸ‘

  57. Yorgi Prabowo

    Yorgi PrabowoHari Yang lalu

    Alvaro gendang cilik

  58. Yohan Rosidi

    Yohan RosidiHari Yang lalu

    Mantul booosss

  59. Lare Oseng

    Lare OsengHari Yang lalu

    Juos

  60. Lare Oseng

    Lare OsengHari Yang lalu

    Juos

  61. Dio Alif

    Dio AlifHari Yang lalu

    Tapi mending tangi kawanen timbang gak isok tangi sateruse malah ngrepotno wong akeh @Esa Risti

  62. Lilik Karyawati

    Lilik KaryawatiHari Yang lalu

    Luar biasaπŸ™πŸ™

  63. Lilik Karyawati

    Lilik KaryawatiHari Yang lalu

    Joss terus pokokmen

  64. Lilik Karyawati

    Lilik KaryawatiHari Yang lalu

    Suka bangeet kk esa

  65. Abdul aziz Ali akbar

    Abdul aziz Ali akbarHari Yang lalu

    2021 corona hadir

  66. Faridah Hanum

    Faridah HanumHari Yang lalu

    Aku suka suara mbak dan gaya mbak . nggak neko". Maju terus mbak esa

  67. Kreasi Sovi

    Kreasi SoviHari Yang lalu

    Terngiang2 trus......

  68. theo oioi

    theo oioiHari Yang lalu

    Buatin versi karaoke nya dong

  69. dino awang

    dino awangHari Yang lalu

    Mungkin tuhan tak mengizinkan ku memilikimu tetapi tuhan tidak melarang aku untuk mencintaimu Tulunggaung 20 april 2021 dyhw

  70. Wong Ndeso

    Wong NdesoHari Yang lalu

    😍😍 play 1000 x enak cuy

  71. Rosok Mumet

    Rosok MumetHari Yang lalu

    Ojo dadi srengenge kanggo wong sing wedi kulite ireng

  72. dewa andika

    dewa andikaHari Yang lalu

    Seneng aja liat nii orang hehe

  73. Melan Melon

    Melan MelonHari Yang lalu

    Masih tetep suka sama lagu ini..

  74. Prayogi ndah

    Prayogi ndahHari Yang lalu

    Mrinding aku dengerin lagu ini hehee

  75. Sangaji M. Febrianto

    Sangaji M. FebriantoHari Yang lalu

    Penasaran ada suara biola tapi ga ada pemainnya.

  76. Jagged

    JaggedHari Yang lalu

    Alhamdullilah kowe uwes oleh gantiku, masio aku rak nyongko nak bakal secepet iki kowe oleh gantiku, Aku iyo yakin de'e luwih apik soko aku sak kabehan e, mugo ae de'e rak tau gawe kowe loro ati maneh, Doaku selalu sing terbaik gawe kowe karo de'e. Tak tunggu undanganmu ndes 😁 Ngawi, 18/04/2021

  77. Airlangga Duta

    Airlangga DutaHari Yang lalu

    Yang unlike fix sirikkk😭

  78. samuel ardianata

    samuel ardianataHari Yang lalu

    di tinggal madangπŸ˜­πŸ™ˆπŸ€£

  79. Ikhsan Cenenk

    Ikhsan CenenkHari Yang lalu

    Salfok sama kang gendangnya πŸ˜‚

  80. mochamad ivan

    mochamad ivanHari Yang lalu

    Aku mencintaimu. Namun, aku berhenti mengejarmu. Malang, 20 april 2021