Arlida Putri - KOYO LANGIT AMBI BUMI feat Wandra | MUSIC ONE

Arlida Putri - KOYO LANGIT AMBI BUMI feat Wandra | MUSIC ONE
Subscribe to ONE NADA Record official channel: smarturl.it/subscribeONENADA

Songwriter. Lasio
©2021 Onenada Musik Nusantara

Music Arranger : Wandra Restus1yan S.M
Mixing & Mastering : Wandra Restus1yan S.M
Studio Recording. ONE NADA

MUSIC ONE
(CP. 082340110304)
Musisi.
Keyboard : Mufly key
Kendang Dut : Alvaro
Kendang Jaipong : Ader Negro
Bass : Imam
Akustik 1 : Rahmad
Drum : Samsul

Find us online ​:
Instagram : smarturl.it/InstagramONENADA​
Facebook : smarturl.it/facebookONENADA

PEGASUS MANAGEMENT ARTIST.
CP : 082340110304 (Widi Prasetyo)


Thanks :
Allah SWT
ONENADA TEAM
SMJ - Sego Mbok Judes www.smjbymbokjudes.com/

Video Production : Wong3productioN
Cam 1. (Left) Reztu Firmansyah reztugrapher
Cam 2. (Center) Gilang gilang_e.p
Cam 3. (Right) Yoga yoga_ilham15



ONE NADA Record Official
©2021 ONE NADA Musik Nusantara

Komentar

  1. Wandra Daily Life

    Wandra Daily LifeBulan Yang lalu

    Pasukan sing gak di restui karo morotuone mrene, kumpul mrene. Absen lur!!!😬🙏

  2. Tedy Bagong

    Tedy Bagong11 hari yang lalu

    Cb aro esa kang hang duet iki

  3. Agung Putra

    Agung Putra21 hari yang lalu

    Wes kadung sayang kelendi maning 😥

  4. Budi Budi

    Budi Budi23 hari yang lalu

    Hadir mas Wandra

  5. Putri Dewi Hadi Sri Ayu

    Putri Dewi Hadi Sri Ayu26 hari yang lalu

    Hadir 😌

  6. sigit cristanto

    sigit cristanto27 hari yang lalu

    tempat e uwenak.koyok e

  7. Sofyan Hadi

    Sofyan Hadi10 jam yang lalu

    Yg ketawa menit 4:28 like 😂

  8. Dibyo Riyono02

    Dibyo Riyono0216 jam yang lalu

    Ok

  9. Adreena Navisha

    Adreena NavishaHari Yang lalu

    seneng suarane seng lanang.....seng wedok y apik

  10. teguh prannata

    teguh prannata2 hari yang lalu

    Badut terus badut badut badut

  11. juru cinta

    juru cinta5 hari yang lalu

    mantap kedang si kecil gue suscribe

  12. Denik Puspitas Sari

    Denik Puspitas Sari5 hari yang lalu

    Sering kesini karna pngen liat alvaro ngendang🤗

  13. galangsptr07

    galangsptr076 hari yang lalu

    Mantap

  14. Olivia Anindya

    Olivia Anindya7 hari yang lalu

    Riques dong lagu biar gendut tetep cantik

  15. yosep tri hariyatno

    yosep tri hariyatno7 hari yang lalu

    Om mufly key aransemen e kok iso wuapik ngono .....om wandra n kaka arlida jossss...

  16. agung nugraha nova syauqi

    agung nugraha nova syauqi9 hari yang lalu

    Semarang suruboyo, kadung sayang gak di restui wong tuo😭😭

  17. nilam ningtias

    nilam ningtias9 hari yang lalu

    Bocil'e ganteng ,, jogete mantul 🤣🤣🤣

  18. Muhmad Ricky Afrizal

    Muhmad Ricky Afrizal10 hari yang lalu

    Gua kaga ngarti bahasa Jawa soalnya gua orang Betawi . Tapi lagunya nagih bngt 😭😭😭

  19. Fifi Lionita

    Fifi Lionita10 hari yang lalu

    Iku nyapo kok krukupan anduk 😂

  20. Widya Febri

    Widya Febri11 hari yang lalu

    Gemes sama bocil

  21. Abrar Sabil

    Abrar Sabil12 hari yang lalu

    ok

  22. Wedding Larasati

    Wedding Larasati13 hari yang lalu

    Kerem

  23. Taufiq Arifin

    Taufiq Arifin15 hari yang lalu

    Apa cuma gua yang ngerasa kalo suara wandra gaada obat🥰

  24. Nasarito Pasai

    Nasarito Pasai15 hari yang lalu

    Enak

  25. Yanuar budi Putranto

    Yanuar budi Putranto16 hari yang lalu

    Celana andalan koyok e 😁

  26. gabriel

    gabriel17 hari yang lalu

    ampoh kang kendang e

  27. Mohamad Ghifary

    Mohamad Ghifary17 hari yang lalu

    Suka chanel ini karna ada alvaronya🤣

  28. Tri Mulyani

    Tri Mulyani18 hari yang lalu

    Ngomonge di jodokne jbule gak kuat LDR padahal mergo kahanan seng mengharuske aq kerjo mrantau 😭😭😭

  29. Muhammad Ilham

    Muhammad Ilham18 hari yang lalu

    "Nek gusti ngrestui wong tuo biso opo" #tepungkanji.. Ciamis 14 juli 2021..

  30. Edfo 7

    Edfo 720 hari yang lalu

    kurang lirik nya om biar bisa mantengin cah ayu sambil nyanyi

  31. Niam Akbar

    Niam Akbar20 hari yang lalu

    Nyawang arlida neng ati marai ayem haaahaa

  32. Iskan Fahmi

    Iskan Fahmi22 hari yang lalu

    Fokus gendang ciliknya hihihi

  33. Saiful Rijal

    Saiful Rijal22 hari yang lalu

    Tiwas tak perjuangke 3 tahun, tibakke wong tuwo ora ngerestui mergo satuan itungan weton. Loroo dekkk... 🥺🥺🔥🔥🥲🥲 10 Juli 2021

  34. Vira cantik

    Vira cantik22 hari yang lalu

    lebih dapet cimistry nya jika mereka berdua yang menyanyikannya *****@@@@

  35. Eko Budianto Nugroho

    Eko Budianto Nugroho25 hari yang lalu

    Nah mantep nih, ada unsur gamelannya smaa bener2 banyuwangi banget arransementnya

  36. Sragen Asri

    Sragen Asri25 hari yang lalu

    Mung Trimo larahan aku iso opo.....anjim bgt😭

  37. Tri Mulyani

    Tri Mulyani25 hari yang lalu

    Mas Wandra ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  38. Galeri Cupang Indonesia Galeri Afik Betta 207

    Galeri Cupang Indonesia Galeri Afik Betta 20727 hari yang lalu

    Jos Gandos kemistrinya ampun kerren 😍

  39. XODJa.

    XODJa.28 hari yang lalu

    SABARRR GAES WKWKWK

  40. Soeryono Channel

    Soeryono Channel28 hari yang lalu

    Bagus...yg bikin jelek cuma 1.. kenapa ada handuk di kepala .bikin jelek gambar saja..ahahahaha

  41. Bint Jbr

    Bint Jbr28 hari yang lalu

    👍👍👍

  42. Ryan Vinsmoke

    Ryan Vinsmoke29 hari yang lalu

    Riques nyanyi bareng Defarina indra dong kak

  43. Kiki Kiron

    Kiki KironBulan Yang lalu

    Kalo orangnya glowing dikasih tato bagus banget hehe

  44. Irfan Alhakim

    Irfan AlhakimBulan Yang lalu

    Arlida...❤️

  45. adi wibowo

    adi wibowoBulan Yang lalu

    tatone ketokke wonge setia ..,wkwkwkwkwkw

  46. Adi Nugroho

    Adi NugrohoBulan Yang lalu

    Aku fans arlida mergo rupane mirip pacarku 😂 Sampe pacarku isin dewe nek aku nonton arlida, jarene opo dekne asline kakak adik tapi di adopsi wong liyo 🤣🤣🤣

  47. Fadhli Ramadhana

    Fadhli RamadhanaBulan Yang lalu

    Coverane josss 👍

  48. Dewi Widia

    Dewi WidiaBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo

  49. Amalia Nur Hidayah

    Amalia Nur HidayahBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Sumber: Musixmatch

  50. Hillda-dwy Revand_audio

    Hillda-dwy Revand_audioBulan Yang lalu

    Suara e gk enk....,,enakan mbk vita alvia

  51. gading 22

    gading 22Bulan Yang lalu

    Serasi nih

  52. Amar channel

    Amar channelBulan Yang lalu

    Dari ig langsung kesini🤧

  53. jemi afero

    jemi aferoBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo

  54. givani awwali

    givani awwaliBulan Yang lalu

    Aku tresno karo dekne kawet saiki. cuma ndekne ragu² mergo gajiku akeh ndekne akhire bubrah perkoro ibue ora setuju 🙌🤪

  55. Bagus Prasetyo

    Bagus PrasetyoBulan Yang lalu

    Kok jarang pake sunan kendang kenapa bang wandra, muffly key lebih cocok nya sama sunan kendang

  56. Gustansyah Nanda

    Gustansyah Nanda2 hari yang lalu

    Sepemikiran bang

  57. Terry Septa

    Terry SeptaBulan Yang lalu

    Gilak skm 5200 nya mentereng

  58. Ferry Setiawan

    Ferry SetiawanBulan Yang lalu

    idport.info/award/video/Y5eWtn2EqKDEhIg

  59. Gagas Setiyadiyasa

    Gagas SetiyadiyasaBulan Yang lalu

    Arlida mank josh

  60. Ida Fadholi

    Ida FadholiBulan Yang lalu

    Smg jodoh banyuwangi hadir

  61. Niki Wulandari

    Niki WulandariBulan Yang lalu

    Kolaborasi yang keren kak 👍👍

  62. Arul Dominic

    Arul DominicBulan Yang lalu

    Butuh lirik!

  63. Bagong Kurniawan12

    Bagong Kurniawan12Bulan Yang lalu

    Mantap....... 👍👍👍

  64. risa ika kismalia

    risa ika kismaliaBulan Yang lalu

    Salfok sm sii Bocil gemash 😂

  65. Deqwin 29

    Deqwin 296 hari yang lalu

    Sama🤭☺😍

  66. Haryo Suharyono

    Haryo SuharyonoBulan Yang lalu

    Kok iso ayumen yo....

  67. Indra Jaya

    Indra JayaBulan Yang lalu

    Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang riko Sing cukup nyakekno atine wong tuwek riko Sadar isun osing nduwe dunyo Hang sebanding ambi riko Lilakno isun wes lilakeno Trimo byaen wong liyo hang dipilihno Myakne isun simpen roso iki Nong njero dodo Koyo langit ambi bumi Isun lan riko selawase sing mungkin Biso sesandingan sadar isun sopo Osing pantes biso nyanding urip riko Wes usapen eloh moto Lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas Opo wis ngeliyo tapi mergo sing ono Restu teko wong tuwek riko Sak tuluse welas isun nyang…

  68. teye songep

    teye songepBulan Yang lalu

    Feryy mbot kok ngk pernah di ajak kmna

  69. RAYGA_DIFTA

    RAYGA_DIFTABulan Yang lalu

    Behhh angelll

  70. Aswan Febri

    Aswan FebriBulan Yang lalu

    Req ora isoh dadi siji min

  71. Alvarezy Varez

    Alvarezy VarezBulan Yang lalu

    Merinding ya Allah..😱😱😱

  72. antono budi

    antono budiBulan Yang lalu

    Kalu aku sih YES...

  73. audio ndeso

    audio ndesoBulan Yang lalu

    alvaro nggeeeeer😘😘

  74. 27 28

    27 28Bulan Yang lalu

    Joss duet,e karo tonggoku iki ms wandra sukses

  75. Ronggolawe Nusantara

    Ronggolawe NusantaraBulan Yang lalu

    merdu kali suara kakak ini

  76. hafidz Nataharta

    hafidz NatahartaBulan Yang lalu

    Senyum2 sendiri liat bocil joged2..gemezzz asli

  77. REVANUFAIL

    REVANUFAILBulan Yang lalu

    Salfok ama tu bocah,ganteng bgt si,,😁

  78. Abdul Jabbar

    Abdul JabbarBulan Yang lalu

    Alvaro, ada ignya

  79. Fuad Chabib

    Fuad ChabibBulan Yang lalu

    Tarek mang..

  80. owl

    owlBulan Yang lalu

    asik banget pas wandra masuk oncam wkwkwk, bagus2 lanjutkaann

  81. Wahyu Ninda

    Wahyu NindaBulan Yang lalu

    Alvaro joget e nyenengke🤣

  82. Wahyu Ninda

    Wahyu NindaBulan Yang lalu

    Request Dalane Gusti

  83. Jefri aditya saputra

    Jefri aditya saputraBulan Yang lalu

    Pink ga?

  84. Syaiful Anshori

    Syaiful AnshoriBulan Yang lalu

    Sing ngebas wedi sulap. Di tutup anduk 😂

  85. Rezza Brigez

    Rezza BrigezBulan Yang lalu

    Iku seng ngendang ader negro ta boss ❤️❤️

  86. rima oktaviani

    rima oktavianiBulan Yang lalu

    Kesino gara2 bocah ganteng pinter ngibing 😊 gemea banget dek ❤

  87. roby saputra

    roby saputraBulan Yang lalu

    Musik.e memang berkelas mas bro. Tpi nek maen.e rancak paleng cocok duet karo esa. Nek karo arlida aku pengene nyawang arlida ne tok 😁

  88. vanny setiani

    vanny setianiBulan Yang lalu

    Keren bgt arrangement music nya.... sukak

  89. sebtan s07

    sebtan s07Bulan Yang lalu

    Arlida ayune caaak caaaak

  90. Dewi Nur

    Dewi NurBulan Yang lalu

    Suara ceweknya b aja masih mending esa risty.... 😂😂

  91. Lemah teles

    Lemah telesBulan Yang lalu

    Mantep egol'lane rek 👍👍👍

  92. Diyas Pitaloka

    Diyas PitalokaBulan Yang lalu

    Waseekk jooss

  93. Art Candra Channel

    Art Candra ChannelBulan Yang lalu

    Bojonegoro hadir kak.. Suka sekali dengan duat 2 orang ini.. Suaranya itu lo.. Ndak kuat heheh.. Semangat berkarya.. Mantap.. Sogok😆

  94. Jaka Septian

    Jaka SeptianBulan Yang lalu

    Enak music selow pertama nya ..

  95. Arip Cah mbutak

    Arip Cah mbutakBulan Yang lalu

    🥰🥰🥰🥰😘😘😘💐💐💐😭😭😭😭😭

  96. Gombon Chanel

    Gombon ChanelBulan Yang lalu

    Suara mba nyan aduh aduh bagus bersih banget. Cantik lagi 🤫

  97. Yuli Rojikin

    Yuli RojikinBulan Yang lalu

    Jember hadir,,,, paling muantab kalau ada mas mufley key,,,, keren abizz

  98. Keeche pits

    Keeche pitsBulan Yang lalu

    Coook fokus seng kudungan anduukkk 😂😂😂😂

  99. Wilyam Eko

    Wilyam EkoBulan Yang lalu

    Alvaro mantapp.

  100. bocah trawas 78

    bocah trawas 78Bulan Yang lalu

    Seng cilik iku anake sopo yo

  101. Abdul Jabbar

    Abdul JabbarBulan Yang lalu

    Paijo jenggot

  102. Yowis Terserah.

    Yowis Terserah.Bulan Yang lalu

    nyamlengg ndann👌

  103. cindy oktavia putri

    cindy oktavia putriBulan Yang lalu

    Aku kok fokus karo bocah e cilik kwii.. Kok bagus menn to leee awk uu..

  104. Fajar Prayoga

    Fajar PrayogaBulan Yang lalu

    Arlida putri enak

  105. tursiman tursino

    tursiman tursinoBulan Yang lalu

    One lover's Dewata hadir,,kangen banget ,,lma gk ktemu sama mas wandra😔😔😔

  106. dika putra

    dika putraBulan Yang lalu

    Bangga jadi org banyuwangi

  107. Rudy Prasetiyo

    Rudy PrasetiyoBulan Yang lalu

    ..keren sumpah..... cuma basistnyaa tolong.. handuknya... duhhh..

  108. Bagus Igian

    Bagus IgianBulan Yang lalu

    Ayo siapa yang kesini gara gara nonton cuplikan di Instagram 😍

  109. Same'o Coffee

    Same'o CoffeeBulan Yang lalu

    Suaranya sangat joss